• تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 11:51

برگزاری کلاس آموزشی خود مراقبتی سرطان پستان در راه‌آهن تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز به بهداشت جنوب تهران به مناسبت پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، از برگزاری کلاس آموزشی خود مراقبتی سرطان پستان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: به مناسبت پویش ملی پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان، جلسه آموزشی و خود مراقبتی سرطان پستان، برای کارکنان شرکت راه‌آهن تهران برگزار شد.
وی در ادامه افزود: فریبا محمدی، مامای مرکز خدمات جامع سلامت 14 معصوم، به شیوع بالای این بیماری در کشور و اهمیت افزایش آگاهی و خود مراقبتی سرطان پستان، اشاره کرد.
محمدی، در خصوص اپیدمیولوژی، عوامل خطر، علائم هشداردهنده، نحوه انجام خود‌آزمایی، اهمیت سبک زندگی سالم و افزایش آگاهی و خود مراقبتی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، مطالبی را بیان کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی