پیام تبریک رئیس بیمارستان فارابی به مناسبت روز معلم

دکتر مهدی خداپرست: معلم جایگاهی رفیع در باور و ارزش های ملت ایران دارد

رئیس بیمارستان فارابی در پیامی فرا رسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز گرامیداشت مقام معلم و استاد را تبریک گفت.

دکتر مهدی خداپرست، رئیس بیمارستان فارابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، متن پیام به این شرح است:

ای که الفبای زندگی را از سرچشمه نگاهت آموختم، ای معلم ...

تعالی، رشد و توسعه هرجامعه ای در گرو همت معلمان دانشمند و از خود گذشته ای است که با  آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب چون آفتاب، مسیر هدایت بشر را روشن نموده و دریچه حقیقت را بر دیدگان می گشایند. خوشبختانه معلم جایگاهی رفیع در باور و ارزش های ملت ایران دارد.
به همین منظور دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام معلم و استاد، فرصتی است تا قدردان زحمات تمامی اساتیدی که در راه اعتلای این مرز و بوم  کوشیده اند، باشیم.  اینجانب فرا رسیدن این روز را به همه این معلمان و اساتید به ویژه استادان زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان فارابی تبریک و تهنیت عرض کرده و از خداوند بلندمرتبه برای آنان بهروزی و  موفقیت روز افزون را خواستارم.
دکتر مهدی خداپرست
رئیس بیمارستان فارابی