دهمین نشست دانشمندان یک درصد برتر جهان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
یوسرن (USERN): پلی برای همکاریهای علمی بینالمللی
دهمین نشست هماندیشی دانشمندان یک درصد برتر جهان، همزمان با هفته پژوهش و دهمین سالگرد فعالیت شبکه جهانی یوسرن (USERN)، روز ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن دارالفنون ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این نشست که با حضور اندیشمندان، پژوهشگران و مقامات علمی کشور همراه بود، به بستری ارزشمند برای تبادل نظر در حوزه پژوهش و تقویت همکاریهای بینالمللی تبدیل شد.
تامز استوری: دکتر یحیی دولتی استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران و پدر درماتولوژی ایران
دکتر یحیی دولتی، استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران و پدر درماتولوژی ایران، در جشن ۹۰ سالگی خود به بیان نکات ارزشمندی درباره تجربههای علمی و آموزشی خود پرداخت. وی با تأکید بر اهمیت کار گروهی در پژوهش و آموزش، اظهار داشت: "من همیشه معتقد بودم که نباید به تنهایی کار کرد و باید همیشه از تجربیات دیگران بهره برد." دکتر دولتی همچنین به اهمیت تعیین جانشین از همان ابتدای کار اشاره کرد و گفت: "یکی از مهمترین کارهایی که هر استاد باید انجام دهد، تربیت شاگردانی است که بتوانند پس از او به فعالیتهای علمی و آموزشی ادامه دهند." این استاد برجسته درماتولوژی با بیان اینکه یک استاد موفق، استادی است که شاگردانی بهتر از خودش تربیت کند، به اهمیت انتقال دانش و تجربه به نسلهای آینده تأکید کرد.
برگزاری جلسه بازبینی عملکرد مراقبان در اجرای طرح واکسن پنوموکانژ
کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه بررسی عملکرد مراقبان در اجرای طرح واکسن پنوموکانژ و پرداختی مرحله دوم وسوم مراقبان سلامت، خبر داد.
اطلاعیه مهم معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای مشارکت فعال در نظرسنجی احداث پارکینگ بیمارستان های امام خمینی(ره) و شریعتی
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در اطلاعیه ای از همه اعضای خانواده بزرگ دانشگاه خواست تا در نظرسنجی اجرای پروژههای شهری شرکت کنند و به احداث پارکینگ بیمارستان های امام خمینی(ره) و شریعتی رای دهند.
از ایده تا اجرا در بیست و سومین کمیته رهبری و مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان
۱۷۳ سال تجربه، ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مرکز طبی کودکان در مسیر برنامهریزی برای گرامیداشت این مناسبت تاریخساز
بیست و سومین کمیته رهبری و مدیریت بیمارستان مرکز طبی کودکان با محوریت برنامهریزی برای مشارکت در گرامیداشت ۱۷۳ سال تجربه و ۹۰ سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این نشست، ضمن بررسی مسائل جاری بیمارستان، موضوعاتی چون تشکیل زیرگروههای اجرایی، جمعآوری دستاوردها و مشارکت گروههای مختلف مطرح شد. مسئولان بیمارستان این رویداد را فرصتی برای نمایش افتخارات علمی و آموزشی مرکز طبی کودکان دانستند.
برگزاری دومین جلسه انتخابات رئیس و نایبرئیس خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه در منطقه 19 تهران
کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری انتخابات خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 19 تهران در بخشداری آفتاب خبر داد.
کشیک غربالگری نوزادان در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از کشیک غربالگری نوزادان و شیرخواران زیر 3 ماه در این مرکز خبر داد.
برگزاری کلاسهای آموزشی برنامه رشد و تکامل کودک در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی برای اجرای برنامه رشد و تکامل کودک، تاک، خبر داد.
پیام رئیس هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی
دکتر امیر علی حمیدیه: ژن درمانی یکی از سه فناوری برتر آینده دنیا است
در آستانه برگزاری هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی در مرکز طبی کودکان دکتر امیر علی حمیدیه در پیامی ضمن ارائه توضیحاتی از جایگاه ژن درمانی در علم پزشکی به دستاوردهای برگزاری دورههای گذشته این برنامه اشاره کرد.
تامز لرن: کارگاه سوپروایزر در نقش کوچ دانشگاه علوم پزشکی تهران
برگزاری دورههای آموزشی کوچینگ با هدف توسعه فردی و حرفهای سوپروایزرها در دانشگاه علومپزشکی تهران آغاز شده است. این برنامه، که استانداردهای بینالمللی دارد، علاوه بر ارتقای مهارتهای مدیریتی، به بهبود رفتارها و ارتباطات در محیط کار کمک میکند. گروه پرستاری نقش کلیدی در ارائه خدمات درمانی دارد و سوپروایزرها بهعنوان اعضای مهم این گروه باید فراتر از مدیران فنی و اداری عمل کنند و نقشهایی مانند مربی یا منتور را ایفا کنند. برای این منظور، نیاز به مهارتهایی همچون مدیریت مشکلات، برقراری ارتباط مؤثر و شنیدن فعال دارند. به این منظور دورهای در پنج روز برای هشت گروه (هر گروه حدود ۲۵ نفر) برگزار میشود و تا شهریور آینده ادامه خواهد داشت. در این برنامه از تامز لرن دکتر دکتر رضا شروین بدو سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترحمید چوبینه سرپرست معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکترعلیرضا عرب یار محمدی مدیر منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اهمیت برگزاری دوره کوچینگ بهعنوان ابزار ارزشمند در توسعه فردی کارکنان و ارتقای کیفیت خدمات بیان می کنند.