دومین نشست علمی هفتگی (لایو اینستاگرام) در دانشکده بهداشت با موضوع ملاحظات بازگشایی مدارس در موج سوم کرونا برگزار می شود

دومین نشست علمی هفتگی دانشکده بهداشت با موضوع ملاحظات بازگشایی مدارس در موج سوم کرونا به صورت لایو و پرسش و پاسخ از اینستاگرام و نرم افزار اسکای روم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دومین نشست علمی هفتگی دانشکده بهداشت به صورت لایو از اینستاگرام و نرم افزار اسکای روم برای پرسش و پاسخ یکشنبه 13 مهر 99 از ساعت 14 تا 15 برگزار خواهد شد.
موضوعی که این هفته بررسی می شود ملاحظات بازگشایی مدارس در موج سوم کرونا با حضور دکتر امیرحسن تکیان استاد سیاستگذاری و دکتر مسعود یونسیان استاد اپیدمیولوژی دانشکده است.
 علاقه مندان می توانند از طریق اینستاگرام دانشکده به آدرس: @ tums.sph  مباحث را به صورت زنده مشاهده و سوالات خود را از طریق اسکای روم به آدرس: https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/news-conference مطرح کنند.

نسیبه  جلالوند

نسیبه جلالوند