بازدید مدیران دفتر سلامت روان وزارت بهداشت از مراکز پذیرش بیماران مبتلا به اختلالات روانی
دکتر محمدرضا شالبافان، سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به همراه جمعی از متخصصان حوزه سلامت روان، از مراکز سراج مهرگان و میثم که یکی از مراکز پیشرو در ارائه خدمات جامع سلامت روان در کشور است، بازدید کردند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، مدیران دفتر سلامت روان وزارت بهداشت روز شنبه 15دی 1403 از مراکز پذیرش بیماران مبتلا به اختلالات روانی سراج (سلامت روانی و اجتماعی ) مهرگان و میثم مرکز بهداشت جنوب بازدید کردند، در این بازدید؛ دکتر محمدرضا شالبافان سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت متبوع، به همراه جمعی از متخصصان حوزه سلامت روان، از مراکز سراج مهرگان و میثم که یکی از مراکز پیشرو در ارائه خدمات جامع سلامت روان در کشور است، بازدید کردند.
دکتر سید ابراهیم قدوسی، رئیس اداره پیشگیری و کاهش آسیب مصرف مواد، الکل و دخانیات، دکتر عباس وثوق مقدم، مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس دبیرخانه ساغ این معاونت، صدیقه خادم و فاطمه قاسمی، کارشناسان دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، دکتر سهیلا پناهی، کارشناس مسئول سلامت روان معاونت بهداشت، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران و امیر امیری، رئیس خانه مشارکت منطقه 17 تهران در معیت دکتر شالبافان، از فعالیت مراکز ارائه خدمات سلامت روان، برنامه سراج و فعالیتهای خانه های مشارکت مناطق 10 و 17 تهران، بازدید به عمل آوردند.
در ابتدای این بازدید، مرتضوی به تشریح فعالیت و الگوی یکپارچه خدمات جامع سلامت روان و مراقبتهای اجتماعی پرداخت و در خصوص اجرای برنامه سراج توضیحاتی را ارائه داد سپس دکتر شالبافان نکاتی را در خصوص روند اجرایی برنامه سراج متذکر شد.
در بخش دیگری از بازدید، نحوه غربالگری سلامت روان، ارجاع و پیگیری بیماران دارای اختلال روانپزشکی و اورژانس با حضور روانشناسان، مددکاران و روانپزشکان مراکز سراج مهرگان و میثم به صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان دکتر شالبافان، از مراکز سراج به عنوان یکی از بهترین مراکز پذیرش بیماران ارجاعی در حوزه اختلالات روانی یاد و از تلاشهای همه کارکنان این مرکز قدرانی کرد.
برنامه سراج در مرکز سلامت روان جامعه نگر مهرگان باهدف ارتقای سلامت روان و کاهش آسیبهای اجتماعی در مناطق کم برخوردار، در حال اجرا است. این برنامه با ارائه خدمات جامع سلامت روان، ازجمله مشاوره، رواندرمانی و مداخلات اجتماعی، در راستای ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه فعالیت میکند.
ارسال به دوستان