برگزاری جلسه ماهانه بهورزان مرکز بهداشت جنوب تهران با آموزش پیشگیری از افسردگی

واحد گسترش با همکاری واحدهای سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد و پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه بهورزان را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نازیلا کیایی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: این جلسه روز سه‌شنبه 30 مرداد 1403 با حضور بهورزان در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدا مهناز جعفر زاده، کارشناس واحد سلامت روان این مرکز در خصوص شاخص‌های سلامت روان در خانه‌های بهداشت، افسردگی دوران بارداری و پس از زایمان و نحوه پیگیری آن مطالبی را بیان کرد.
در ادامه محمدرضا یعقوبی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اجرای برنامه سل، نحوه شناسایی بیمار و درمان آن مطالبی را بیان و سپس علیرضا صادقی، کارشناس این واحد برنامه واکسیناسیون کشوری ویرایش هشتم را ارائه کرد و نحوه چیدمان واکسن، تزریق واکسن و مراقبت‌های پس از تزریق را آموزش داد.
وی در پایان به‌اضافه شدن واکسن پنوموکوک و روتاویروس به این برنامه اشاره کرد و مطالبی را آموزش داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی