برگزاری مشاوره تغذیه و تن سنجی در دانشگاه پیام نور شهرستان اسلامشهر

کارشناس واحد بهبود تغذیه با حضور در دانشگاه پیام نور، تن سنجی و ایستگاه سلامت (مشاوره تغذیه) را برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، هفته سلامت امسال با شعار " سلامت برای همه با پزشکی خانواده" از تاریخ 9 تا 15 اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار می شود ، که یکی از این اهداف مهم اجرای برنامه پزشک خانواده ، تاکید بر برنامه های پیشگیری در جهت ارتقا سلامت مردم جامعه است و حضور کارشناسان تغذیه در کنار پزشکان خانواده و ارائه خدمات و آموزش های تغذیه سالم و درست می تواند دستیابی به این هدف را تسهیل نماید. در ارتباط با اهمیت فراهم کردن محیط حامی تغذیه سالم و با هدف ترویج فرهنگ تغذیه ای صحیح، ایستگاه سلامت و مشاوره تغذیه در دانشگاه پیام نورشهرستان شنبه9 اردیبهشت ماه سال جاری برپا شد.

در این راستا  المیراتکریم، کارشناس تغذیه مرکز خدمان جامع سلامت موسی آباد؛ در این ایستگاه حضور داشته و پاسخگوی سوالات دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه بود. همچنین با اندازه گیری شاخص های آنتروپومتریک مراجعین میزان اضافه وزن و چاقی آنها را محاسبه کرده و با توزیع پمفلت و بروشور ، توصیه های لازم را به مراجعین ارائه داد.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده