برگزاری کارگاه دوروزه آموزشی ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات خلقی ویژه پزشکان جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه دوروزه آموزشی «ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات خلقی» خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز 25 گفت: این کارگاه دوروزه، 25 مرداد و 1 شهریور برای 14 تن از پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری جنوب تهران برگزار شد.
در این کلاس دکتر آناهیتا ذوالفقاری، روان‌پزشک مرکز تخصصی میثم در رابطه با نحوه مصاحبه و شرح‌حال روان‌پزشکی، ارزیابی، تشخیص و درمان دارویی اختلالات خلقی مطالبی را آموزش داد و در خصوص مراکز سلامت روان جامعه نگر و سیستم ارجاع به سطح تخصصی مطالبی را بیان کرد و در انتهای جلسه با پرسش و پاسخ به اتمام رسید.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی