• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 09:46

برگزاری کلاس‌های آموزشی سلامت روان در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی مدیریت استرس، مدیریت خشم و فرزند پروری خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: مریم عظیمی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء، با شعار اولویت امروز در محیط کار، کلاس آموزشی مدیریت استرس را برای مدیران ارشد کارخانه‌ی شهید رجایی برگزار کرد.
عظیمی ضمن معرفی خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 16 و خدماتی که در شعاع 500 تا هزارمتری ارائه می‌شود، در خصوص اهمیت سلامت روان در محیط کار، تعریف استرس و راه‌های مدیریت آن مطالبی را ارائه کرد.
همچنین کارگاه آموزشی فرزند پروری برای مادران دبستان معلم و کارگاه آموزشی کنترل خشم در پایگاه جواد الرضا برای مراجعان برگزار شد. عظیمی در خصوص سبک‌های ابراز خشم، آثار آن و راه‌های کنترل خشم، اهداف و تعریف فرزند پروری و ثبت رفتار آموزش داده‌شده، مطالبی را بیان کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی