اولین کارگروه ارزیابی و بررسی سنجه های اعتباربخشی

بیان نظرات مسئولان واحدهای مهندسی پزشکی مجتمع های بیمارستانی یاس و امام خمینی (ره) و بیمارستان سینا

اولین کارگروه ارزیابی و بررسی سنجه های اعتباربخشی به همت اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان و با حضور مسئولان واحدهای مهندسی پزشکی مراکز تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، اولین کارگروه ارزیابی و بررسی سنجه های اعتباربخشی به همت واحد تجهیزات پزشکی معاونت درمان و با حضور مسئولان واحدهای مهندسی پزشکی مراکز تابعه، شنبه شانزدهم بهمن 1400 برگزار شد.

در این نشست که به منظور بررسی و اصلاح مشکلات سنجه‌های اعتباربخشی در حوزه مدیریت تجهیزات پزشکی تشکیل شده بود، مهندس آزاده دادستان، مسئول واحد مهندسی پزشکی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مهندس نازیلا شافعی، مسئول واحد مجتمع بیمارستانی یاس و مهندس رویا قاسمی، مسئول واحد مهندسی پزشکی بیمارستان سینا نظرات و دیدگاه های خود در رابطه با اعتباربخشی را بیان کرد.
مهندس مهرنوش لطفی، رئیس اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه به توضیحاتی در خصوص سنجه های اعتباربخشی بعنوان ابزاری قدرتمند در پیاده سازی ضوابط و استانداردها در مراکز تابعه پرداخت و مشخص شد بصورت مداوم نیاز به اصلاح و بازبینی دارند.
به این منظور ضمن تحلیل برخی مشکلات موجود مقرر شد جلسات مشابهی بصورت دوره ای برگزار و نتایج به معاونت درمان وزارت متبوع منعکس شود.

فائزه فهیمی تبار

فائزه فهیمی تبار