دومین جلسه بررسی و تحلیل شاخصهای گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
دومین جلسه بررسی و تحلیل شاخصهای گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت برگزار شد و معاون بهداشت دانشگاه با تاکید بر اهمیت بیماریابی به هنگام در بیماریهای واگیر بر پیگیری فعال بیماران شناسایی شده در برنامههای مختلف تاکید کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، دومین جلسه بررسی و تحلیل شاخصهای گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر روز دوشنبه 16 بهمن ۱۴۰۲ با حضور دکتر علیرضا اولیائیمنش معاون بهداشت، دکتر محمدرضا قیوم زاده معاون اجرایی، مدیران و کارشناس مسئولان حوزه معاونت بهداشت و ستاد شبکههای بهداشت و درمان شهرستان ری، اسلامشهر و مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.
در ابتدا دکتر مهرزاد ناصری، مشاور معاون بهداشت در حوزه پایش و ارزشیابی، گزارش اجمالی از 22 برنامه و 48 شاخص مرتبط با گروه مذکور را ارائه داد. سپس کارشناس مسئولان گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر، به بیان برنامه عملیاتی و فعالیتهای مرتبط و مقایسه شاخصهای زیرساختی و عملکردی در سال های 1399، 1400، 1401 و شش ماهه اول سال 1402 و شاخصهای کشوری در برنامههای مراقبت و کنترل پاندمی ناشی از کرونا جدید (کوید 19) آنفلوانزا، بیماریهای زئونوز، پیشگیری و کنترل گزش جانوران زهری، مراقبت طغیانهای آب و غذا، مراقبت هپاتیت A/E، اسهال حاد، مراقبت گال و پدیکلوزیس پرداختند.
در ادامه دکتر اولیائی منش ضمن قدردانی از زحمات دکتر علی نیک فرجام و همکاران ستادی و محیطی ایشان با تاکید بر اهمیت بیماریابی به هنگام در بیماریهای واگیر بر پیگیری فعال بیماران شناسایی شده در برنامههای مختلف تاکید کرد.
ارسال به دوستان