لیست اخبار صفحه :482
تامزرس 21 دانشگاه علوم پزشکی تهران: وقتی فردی لذت بخشش را درک کند دیگر نیاز نیست کسی کمکی درخواست کند

در آستانه «روز مشارکت های مردمی»، مدیریت خیرین سلامت و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با یکی از فعالان اجتماعی در حوزه سلامت گفت و گو کردند. دکتر اشکان تقی پور، عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، در برنامه تامزرس(tums Responsibility) دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه پیشگیری مهمتر از درمان است گفت: امروزه کشورهای پیشرفته در حوزه سلامت به مرحله قبل از «پیشگیری» یعنی «پیش بینی» توجه می کنند. با این وجود هنوز خیرین داخل یا خارج از کشور دوست دارند نتیجه کار خیری که انجام داده اند را سریع تر ببینند. برای همین زمانی که صحبت از خانه بهداشت و یا غربالگری می شود برای اینکه در حوزه پیشگیری است قانع کردن خیر برای هزینه کردن، نسبت به تهیه دستگاه های درمانی مثل دستگاه سی تی اسکن سخت تر است. این مورد نیاز به فرهنگ سازی دارد.

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با وزیر بهداشت عراق در دانشگاه سبطین

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در سفر دو روزه به عراق با دکتر صالح الحسناوی وزیر بهداشت عراق، شیخ عبدالمهدی کربلایی، رئیس عتبه حسینی و دکتر حیدرالعابدی، رئیس هیئت صحه و تعلیم جامعه عتبه و همچنین هیئت رئیسه دانشگاه سبطین( شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی) دیدار و گفت و گو کرد.

دکتر قناعتی: در همه مراحل زندگی خود پاکی، صداقت و درمان آلام بیماران و مردم را مدنظر قرار دهید تا خداوند به زندگی تان برکت دهد
چهارمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویی (حامیم)

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاحیه چهارمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویی (حامیم) که با مشارکت ۲۰۰ دانشجو به مدت ۲ هفته برگزار می‌شود، گفت: در همه مراحل زندگی خود پاکی، صداقت و درمان آلام بیماران و مردم را مدنظر قرار دهید تا خداوند به زندگی تان برکت دهد.

چهارمین نشست کمیته علمی و اجرایی همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس برگزار شد
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران

در چهارمین نشست کمیته علمی و اجرایی همایش تخصصی جایگاه علم و فناوری حوزه سلامت در دفاع مقدس، اقدامات مرتبط با مصوبات پیشین بررسی شد.