قدردانی رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان اسلامشهر از کارشناسان سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان

رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان اسلامشهر از کارشناسان سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان به مناسبت هفته سلامت روان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دانشگاه پیام نور واحد اسلامشهر به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت روان سال 1402 در جلسه ای که چهارشنبه 19 مهر 1402 برگزار شده بود از واحد سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به منظور برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و واحد آموزش بهداشت شبکه برای هماهنگی کارگاه های آموزشی با اهدای تقدیرنامه  و گل تقدیر کرد.
10 اکتبر مصادف با ۱۸ تا ۲۴ مهر ماه به عنوان هفته سلامت روان انتخاب شده است و هر سال شعاری برای هفته بهداشت روان انتخاب می شود که هفته روان سال ۱۴۰۲ با شعار “سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست” نام گذاری شده است. پیام تبریک هفته سلامت روان با هدف ارتقاء و افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان و آگاهی از سلامت روان برای همگان می باشد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی