همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاونت فرهنگی اجتماعی متروی تهران

اطلاع‌رسانی به شهروندان در مورد بیماری کروناویروس جدید، به‌صورت گسترده در ایستگاه‌های مترو انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، جلسۀ هماهنگی اطلاع‌رسانی بیماری کوروناویروس جدید (کروناویروس 2019 ووهان چین) روز دوشنبه 7 بهمن 1398 با حضور مدیرانی از معاونت بهداشت و شرکت بهره‌برداری متروی تهران در این معاونت برگزار شد.
در این جلسه که دکتر علی نیک‌فرجام، مدیر گروه تخصصی مدیریت بیماری‌های واگیر و نجمه الملوک امینی، مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، مهندس محمدحسین فتحی، مدیر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی اجتماعی مترو، مهندس مؤمنی، مدیر اجرایی و علی‌رضا مینایی، رئیس مشارکت‌های فرهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی متروی تهران حضور داشتند در مورد چگونگی استفاده از ظرفیت‌های مترو برای اطلاع‌رسانی به مسافران در مورد بیماری‌های حاد تنفسی ازجمله کوروناویروس جدید، تبادل‌نظر شد و راهکارهای اطلاع‌رسانی در ایستگاه‌های متروی سطح شهر به‌ویژه ایستگاه فرودگاه امام خمینی (ره) موردبحث قرار گرفت.
 نمایش تیزرهای آموزشی از مانیتورهای داخل واگن‌های قطار و نصب بنربیلبرد و استند با استفاده از منابع آموزشی معتبر و مورد تایید معاونت بهداشت دانشگاه، ازجمله راهکارهای مطرح در جلسه بود که به‌منظور آموزش عموم مردم مورداستفاده قرار خواهند گرفت.
خبرنگار و عکاس: اسماعیل استاجی

اسماعیل  استاجی