تازه های رتین و قرنیه در تروماهای اسکلرا

پانزدهمین بازآموزی تروما-اورژانس چشم در بیمارستان فارابی برگزار شد

در پانزدهمین بازآموزی تروما-اورژانس چشم بیمارستان فارابی تازه های رتین و قرنیه در تروماهای اسکلرا و روش های ترمیم آن مطرح شد.

تازه های رتین و قرنیه در تروماهای اسکلرا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، پانزدهمین بازآموزی تروما-اورژانس در چشم پنجشنبه 14 مرداد 1400 با حضور بیش از 150 چشم پزشک و دستیار این رشته به صورت مجازی در زوم (Zoom) برزار شد.
در این بازآموزی که در دو بخش برگزار شد ابتدا دکتر علی طباطبایی عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی و رییس بخش اورژانس بیمارستان فارابی درباره تروماهای اسکلرا (صلبیه) و نحوه ترمیم آن ها صحبت کرد. سپس دکتر محمد سلیمانی، عضو هیئت علمی و معاون بین الملل این بیمارستان نیز مطالبی را در زمینه اسکلریت های عفونی و خود ایمنی (Autoimmune) پس از جراحی مطرح کرد.
بخش دوم این برنامه نیز به تازه های ویتره و رتین (شبکیه) و قرنیه در تروماهای اسکلرا اختصاص داشت که دکتر محمدرضا مهرابی بهار و دکتر احمد معصومی به بیان این موضعات پرداختند.
شرکت کنندگان در این بازآموزی برای دریافت امتیاز باید تا 17 مرداد سال جاری به نشانی cmequiz.ir مراجعه و به سوالات آزمون این بازآموزی پاسخ دهند.
فیلم این وبینار را از اینجا دریافت کنید.
سید عباس  قاضی میرسعید

سید عباس قاضی میرسعید