۳۱ شهریور؛ آغاز هفته دفاع مقدس

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران ۳۱ شهریور آغاز هفته دفاع مقدس را یکی از برجسته‌ترین حماسه‌های ملت ایران عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع، دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه در پیامی ۳۱ شهریور؛ آغاز هفته دفاع مقدس را خدمت خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تبریک گفت.
بسم ربّ الشّهداء و الصدّیقین
دوران دفاع مقدّس اوج افتخارات ملّت ایران است. مقام معظّم رهبری (مد ظلّه العالی)
۳۱ شهریور آغاز هفته دفاع مقدس و سالروز یکی از برجسته‌ترین حماسه‌های ملت ایران در حفاظت از ارزش‌های مقدس ایران اسلامی و یادآور رشادت‌ها و جانبازی‌های هشت ساله ایثارگران در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همه فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و خاطره رشادت‌ها و دلاوری‌های شهیدان سرافراز، رزمندگان و ایثارگران، فرارسیدن ۳۱ شهریورماه؛ آغاز هفته دفاع مقدّس را محضر مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی)، مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی به‌ویژه جانبازان، ایثارگران، آزادگان، خانواده معظّم شهدا و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تبریک عرض کرده وعزّت و سربلندی روزافزون ایران اسلامی را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.
الهام علی

الهام علی