محتوای خبری دانشکده بهداشت

نشست اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت با هیئت رئیسه فرهنگستان و دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس دانشکده بهداشت گفت: پاسخگویی به نیازهای اجتماعی همیشه و در شرایط فعلی در اولویت دانشکده بوده و خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دوشنبه 20 دی 1400، نشست مشورتی اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت با هیئت رئیسه فرهنگستان و دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده گفت: مستحضرید که دانشکده بهداشت در سال 1345 با اساسنامه ای که تمامی نیازهای سلامت حتی تا به امروز در آن گنجانده شده است، تاسیس شد.
این اساسنامه به نحو خوبی نوشته شده است بنحوی که آموزش، پژوهش و عمل را توام با هم در نظر گرفته است و از ابتدا دانشکده  بهداشت در کنار انستیتو تحقیقات بهداشتی آغاز به کار کرده است. و در راهبردها در نظر گرفته است که دانشجو بایستی تحلیلگر، دارای ذهن خلاق، نوآور و توانا در کار تیمی در عرصه کار عملی باشد و در نهایت پاسخگویی به نیازهای جامعه در این اساسنامه به نحو مطلوبی دیده شده است.
وی افزود: از آغاز فعالیت دانشکده تا به حال همه نسل ها به این اساسنامه پایبند بوده اند؛ بعنوان مثال مطالعه ای که در آذربایجان غربی در ارتباط با شبکه بهداشتی کشور انجام شده است  و منشا تحولات زیادی در زمینه نظام سلامت کشور شد و یا حضور مستمر اساتید دانشکده بهداشت در عرصه برای کنترل بیماری های واگیر که بسیار چشمگیر و موثر بوده است و ادامه این حضور و تعهد همچنان پابرجاست.
دکتر ندافی گفت: مثلا اگر الان ما در مهار ویروس پولیو وضعیت خوبی داریم به دلیل فعالیت های ملی و شبانه روزی در آزمایشگاه های دانشکده بهداشت است و همین طور سایر بیماری های ویروسی در دانشکده بهدشت رصد و پایش می شود. این فعالیت ها نیز از حمایت های غیر دولتی برخوردار است و از حمایت مالی سازمان جهانی بهداشت استفاده می شود. الان در بحث لیشمانیوز دانشجویان و اساتید ما در ایستگاه اصفهان و در زمینه سایر بیماری های انگلی در ایستگاه مشکین شهر، فعالیت دارند و خدمات ارائه می دهند. همچنان در دانشکده دوره های ملی و بین المللی مرتبط با مالاریا در ایستگاه بندرعباس برگزار کرده است.
 رئیس دانشکده بهداشت بیان داشت: دانشکده بهداشت در این دوره ها عده زیادی متخصص را تربیت کرده که در ایران و کشورهای منطقه مشغول به فعالیت و ارائه خدمات هستند. از ابتدای همه گیری کرونا اولین نمونه های مثبت را دانشکده بهداشت تشخیص داد و در بحث توالی یابی ژنومی این ویروس  نیز دانشکده مرجع ارائه خدمات بوده است.
دانشکده بهداشت همیشه آمادگی داشته است که در عرصه های  مورد نیاز به خدمت وارد شود و تقریبا در هر شرایطی پنج درصد از استادان دانشکده در عرصه حضور دارند و همان تفکری که بر اساس آن دانشکده بهداشت پایه گذاری شده است همچنان در اساتید وجود دارد.
دانشکده بهداشت برای دو افق 1404و 1410 با توجه به نیازهای شبکه سلامت کشور و نیازهای موجود در منطقه و بحث های جدید علمی در جهان و ایران در نظر دارد برنامه ای مدون و ساختار دانشکده را متناسب با این نیاز ها ارتقاء دهد.
وی گفت: همکاری های بین المللی دانشکده در این سال ها افزایش قابل توجهی داشته است و بطور مشترک با سازمان های بین المللی و کشور های دیگر برنامه هایی اجرا شده است. همکاری های خوبی نیز با معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شده است.
بحث پاسخگویی به نیازهای اجتماعی همیشه و در شرایط فعلی در اولویت دانشکده بوده  و خواهد بود.
دکتر ندافی گفت: دانشکده به دنبال احیای انستیتو تحقیقات بهداشتی است ،که قبلاً بخشی از دانشکده بوده و در شرایطی از دانشکده جدا شده است، تا امکان حضور اساتید در حوزه های مرتبط با بهداشت و سلامت افزایش پیدا کند.
با توجه به محدودیت های بودجه های تحقیقاتی جلب بودجه های ارتباط با صنعت در دانشکده نیز مد نظر بوده است. 
در پایان دکتر ندافی گفت: هر زمان که اراده سیاسی برای توسعه نظام شبکه های بهداشتی باشد، دانشکده و تمام اساتید دانشکده بهداشت با تمام وجود در خدمت این برنامه هستند و الان هم آمادگی همکاری با موسسه ملی تحقیقات سلامت و سایر پژوهشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود دارد و از ظرفیت های آن  نیز استفاده می شود.

 

 

نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *