محتوای خبری دانشکده پیراپزشکی

بازدید رئیس دانشگاه از دانشکده پیراپزشکی

دکتر قناعتی: دانشگاه باید در خدمت مردم، درون مردم و با مردم باشد

دکتر قناعتی ضمن بازدید از فضای فیزیکی دانشکده پیراپزشکی با اعضای هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده گفت و گو و از ساختمان های شماره 2 و 3 دانشکده دیدن کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، صبح دوشنبه 25 بهمن 1400 با حضور در دانشکده پیراپزشکی ا اعضای هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی این دانشکده دیدار و گفت و گو کرد.

دانشکده پیراپزشکی جزء مهمی از مجموعه دانشگاه است
رئیس دانشگاه با بیان این جمله که دانشکده پیراپزشکی جزء مهمی از مجموعه دانشگاه است گفت: در گزارش ارائه شده چند نکته توجه من را جلب کرد، عملکرد دانشکده پیراپزشکی در حوزه بین الملل خیلی خوب بوده است. فعالیت خود را در این حوزه افزایش دهید و هم به لحاظ جذب دانشجویان بین الملل و هم به لحاظ ارتباط با دانشگاه های مختلف، بیشتر فعال باشید.
دکتر قناعتی در ادامه گفت: ما متاسفانه در حوزه پژوهش در کشور با چاه های کم عمق زیادی مواجه هستیم که آبی ندارد. پروژه های تکراری و کپی شده از ایده های انجام شده دیگران از چالشهای پژوهش است.
وی افزود: درخواست من از اساتید این است که  به سمت حقیقت علم حرکت کنیم؛  در ادعیه ما هم آمده است که خدایا پناه میبرم به تو از علمی که هیچ نفعی در آن نیست.  بعد از انقلاب ضمن اینکه رشد بسیاری در حوزه های پژوهش و فناوری داشتیم با مسائلی مانند انحصار در پژوهش  و کسرت مقالات بی محتوی  مواجه شدیم که اینها نه تنها در دنیای امروز یک ارزش محسوب نمی شود بلکه ضد ارزش است. استثمار دانشجویان و انحصارگری در دستگاه ها و تجهیزات توسط برخی اساتید بسیار نکوهیده است که از این موارد باید جلوگیری کرد و اگر موارد اینچنینی رصد کنیم، شخصا وارد عمل خواهم شد.

دانشگاه جای انسان های فرهیخته، عالم، باتقوا و علاقه مند به علم است
دکتر قناعتی افزود: دانشگاه جای انسان های فرهیخته، عالم، باتقوا و علاقه مند به علم است. در دنیای امروز هر جا علم رشد کرده، دلیلش اشتراک گذاری و هماهنگی بین افراد است. باید باهم همکاری کرد و دست یکدیگر را گرفت. از این زمان کوتاهی که به نام عمر کاری در اختیار افراد هست باید استفاده کنند تا ان شاءلله در زمینه پژوهشی نیز موثر و موفق باشند. 
وی با اشاره به تدوین برنامه عملیاتی دانشگاه و واحدهای تابعه آن افزود: بنا داریم برنامه محور و رو به جلو حرکت کنیم و از سال آینده هیچ فعالیتی بدون برنامه انجام نخواهد شد.
دکتر قناعتی گفت: خبر خوبی که برای خانواده پیراپزشکی دارم این است که قصد داریم تا ساختمان های پراکنده اطراف دانشگاه را تجمیع کنیم و در ساختمانی در نزدیکی دانشگاه مستقر نماییم تا ضمن مصرف بهینه منابع از اتلاف انرژی، پول و نیروی انسانی جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه در ادامه گفت: محتوای آموزشی را بازبینی کنید و سعی کنید آموزش هایتان مطابق با استاندارد های روز جهانی باشد. ما به این نتیجه رسیده ایم که آموزش بر مبنای حفظیات و تئوری ها مناسب نیست و باید به نحوی باشد که افراد بتوانند از منابع به درستی استفاده کنند. باید بر مهارت ها و نکات کلیدی که باعث افزایش کارایی افزاد می شود تاکید کرد تا دانش آموختگانی کارا و اثرگذار پرورش دهیم.
دکتر قناعتی بیان کرد: باید به ساعت کار و حضور موثر اساتید در دانشگاه دقت و توجه شود. اساتید باید در محیط دانشگاه حضور داشته باشند و با افراد خاطی برخورد خواهد شد و دانشگاه از افراد بی تعهد پاک خوهد شد. فردی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران وارد می شود با افتخار می آید و کار می کند و ما منت دار دانشگاه هستیم که ما را به عنوان هیئت علمی قبول کرده است. این موارد باید از ساحت دانشگاه پاک شود، نمی گذاریم کسی حرمت دانشگاه را بشکند.
رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت فعالیت های اجتماعی و ارتباط با جامعه در نیل به دانشگاه نسل 4 گفت: آن بخش از رشته های تخصصی خود که در ارتباط با جامعه و امور اجتماعی است  و در آموزش عمومی اثرگذار است را مدنظر قرار دهید و برای آن برنامه ریزی داشته باشید که اگر دانشگاه اجتماعی داشته باشیم به سطح چهارم ارتقا پیدا می‌کنیم. دانشگاه باید در خدمت مردم، درون مردم و با مردم باشد تا مردم بتوانند آنرا درک کنند و از خدماتش استفاده کنند. با فارغ التحصیلان خود ارتباط داشته باشید و آنها را رصد کنید، این مهم است که راهنمایی های شما ادامه پیدا کند و در راه اصلاح جامعه بسیار مفید خواهد بود.
دکتر قناعتی در پایان صحبت های خود ضمن تشکر از تمام اساتید دانشکده پیراپزشکی بیان کرد: معلمی شغل مقدسی است، شغل انبیا است، باید حرمت آنرا حفظ کنیم تا ان شاءلله بتوانیم از اجر بی نظیری که خداوند بابت این کار به انسان خواهد داد استفاده کنیم. ما باید در انجام کار خیر و خوب مانند مرحوم استاد یلدا باشیم که هنوز هم اگر کسی بخواهد از یک انسان با اخلاق بزرگوار مثال بزند نام ایشان را بر زبان می آورد.

دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز در این نشست، ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه و تبریک فرارسیدن سالروز ولادت امام علی (ع) گفت: همزمانی حضور رئیس دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی را با سالروز میلاد فخر شیعیان جهان، حضرت امیرالمومنین علی (ع) به فال نیک می گیریم و امیدواریم این حضور و ارشاداتی که دکتر قناعتی به ما خواهند داد، سرآغاز برکات و منشا اقدامات عالی در حوزه پیراپزشکی باشد.
رئیس دانشکده پیراپزشکی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در دانشکده پرداخت. حضور 125 دانشجوی بین الملل در دانشکده پیراپزشکی،فعالیت های آزمایشگاه تشخیصی کووید 19 و پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید 19، روند بازسازی ساختمان شماره 2 دانشکده، و اقدامات انجام شده در مرکز رشد فناوری سلامت و مرکز تحقیقات زئونوز از مهمترین موارد مطرح شده در این گزارش بود.
همچنین دکتر علیزاده در ادامه مطالب خود از راه اندازی آزمایشگاه جامع سلامت دارالفنون در آینده نزدیک خبر داد و راه اندازی آزمایشگاه تشخیصی کووید 19 را از گام های نخست این اقدام دانست.
وی صحبت های خود را با اشاره به محدودیت های موجود در دانشکده پیراپزشکی و تاکید بر کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی به پایان رساند.
در ادامه این نشست، اعضای حاضر به معرفی خود پرداختند و مسائل و نظرات خود را با رئیس دانشگاه به اشتراک گذاشتند.
دکتر قناعتی در پایان از ساختمان های شماره 2 و 3 دانشکده پیراپزشکی بازدید کرد.

محمد معین افشاری
تهیه کننده:

محمد معین افشاری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *