محتوای خبری شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی ید و عوارض کمبودید در بدن ویژه داوطلبان سلامت در شهرستان اسلامشهر

کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه ویژه داوطلبان سلامت پایگاه شماره یک چهاردانگه جلسه آموزشی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی که سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ با موضوع ید و عوارض کمبودید برگزار شد شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه درباره اهمیتید در رزیم غذایی ، منابع غذایی ید و همچنین اختلالات ناشی از کمبودید و عوارض ناشی از این کمبود در ابعاد جسمی، اقتصادی و اجتماعی، مزایای نمک تصفیه‌شده یددار، مضرات استفاده از نمک‌های غیر تصفیه و همچنین نحوه نگهداری نمک‌های تصفیه‌شده یددار صحبت کرد و گفت: ید یکی از عناصر نادر است که روزانه به مقدار بسیارکم موردنیاز انسان می باشد که معمولاً باید از طریق غذا یا آب به بدن برسد. اگر به مقدار موردنیاز به بدن نرسد باعث ایجاد گواتر، عقب ماندگی‌های ذهنی و جسمی، اختلالات عصبی و روانی، مرده زایی ، لوچی چشم و ... می‌شود.
وی در ادامه افزود: نمک یددار باید دور از نور، رطوبت و در ظرف در بسته پلاستیکی، چوبی، سفالی و یا شیشه‌ای رنگی نگهداری شود. نمک‌هایی که یددار و تصفیه‌شده نیست و فاقد مجوز تولید و پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند، به دلیل نداشتنید کافی و انواع ناخالصی‌هایی که دارند توصیه نمی‌شوند.

 

زینب  ایمانی
تهیه کننده:

زینب ایمانی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *