محتوای خبری مجتمع بیمارستانی امیراعلم

لیست اخبار صفحه :28
دکتر علی اسداللهی امین: اطلاع‌رسانی باید هوشمندانه انجام شود، نه ترس و استرس را زیاد کند و نه اینکه عادی‌سازی انجام شود

دکتر علی اسداللهی امین: اطلاع‌رسانی باید هوشمندانه انجام شود، نه ترس و استرس را زیاد کند و نه اینکه عادی‌سازی انجام شود

متخصص بیماری‌های عفونی مجتمع بیمارستانی امیراعلم و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: مهم‌ترین عامل در انتقال کرونا، تجمع در فضاهای سربسته بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است. همکاران متخصص بیهوشی همکاری بسیار خوبی با ما داشتند. اولین افرادی که با بیماران مبتلا مواجه می‌شوند متخصصان عفونی هستند. درزمینه وسایل حفاظت فردی بیمارستان ما در وضعیت خوبی قرار داشت. برای کنترل بیماری چند کار ساده ازجمله شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ماسک و لمس نکردن اعضای صورت بدون شستن دست‌ها ضروری است.

شراره نورگستر: دعای خیرمردم بدرقه راه ما بود

شراره نورگستر: دعای خیرمردم بدرقه راه ما بود

پرستار مجتمع بیمارستانی امیراعلم در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ترس و نگرانی کادر درمانی پس از اطلاع رسانی ها کاهش پیداکرد. با آمدن شیوه نامه های بهداشتی که نشان می داد چه زمانی ماسک بزنیم و زمان تعویض لباس و گان را مشخص می کرد، آرامش به جمع ما برگشت. با افزایش آگاهی هایی که خود ما کارکنان پیدا کردیم و توانستیم به مبتلایان هم منتقل کنیم وضعیت بهداشتی شرایط بهتری پیدا کرد. دوران ویژه ای بود که ما را یاد دوران دفاع مقدس انداخت.

دکتر لادن قدمی: در دوران کرونا هر روز احساس «اثربخشی» داشتیم زیرا از تمام ظرفیت هایمان استفاده می کردیم

دکتر لادن قدمی: در دوران کرونا هر روز احساس «اثربخشی» داشتیم زیرا از تمام ظرفیت هایمان استفاده می کردیم

مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امیراعلم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: اساتید و تیم اجرایی بیمارستان ما نگاه بلند مدتی به بحران داشتند. خیلی سریع توانستیم منابع مردمی و کمک های خیرین را جذب کنیم. در موضوع استانداردهای بیمارستانی بیشتر تمرکزمان را در قسمت های ایمنی بیمار و کنترل عفونت و ایمنی کارکنان معطوف کردیم. ما باید با کرونا زندگی کنیم و موازی با آن به سایر بیماران خدمت رسانی کنیم. هنر تیم مدیریت بیمارستان است که بیماران کمترین آسیب را ببینند. در خیلی از موارد کادر درمانی خستگی بودند اما سعی می کردند چشم پوشی کنند و به روی خودشان نیاورند که مبادا فاز منفی به سیستم وارد شود.

مصاحبه با دکتر مینا عبداللهی درباره نقش تغذیه و رژیم درمانی در ابتلا به بیماری کرونا

مصاحبه با دکتر مینا عبداللهی درباره نقش تغذیه و رژیم درمانی در ابتلا به بیماری کرونا

متخصص تغذیه مجتمع بیمارستانی امیراعلم دانشگاه علوم پزشکي تهران گفت: تغذیه و رژیم درمانی نقش موثری در ابتلا به بیماری کرونا دارد. نوع ماده غذایی به دلیل تاثیر روی ایمنی بدن در بیمارشدن بسیار موثر است، سوء تغذیه و یا استفاده نامناسب از مواد غذایی در بدتر شدن علائم بیماری نقش بسزایی دارد. در این مصاحبه روش صحیح مصرف مواد غذایی و نیز موادغذایی مفید براي بهبود وضعیت ایمنی براي جلوگیری از ابتلا بررسی شده است.

لیلا ساعدی:  برایمان غرور آفرین است وقتی که مدافعان سلامت با رزمنده ها مقایسه می شوند

لیلا ساعدی: برایمان غرور آفرین است وقتی که مدافعان سلامت با رزمنده ها مقایسه می شوند

مترون مجتمع بیمارستانی امیراعلم، در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: وقتی ما مدافعان سلامت با رزمنده ها مقایسه می شویم برایمان غرور آفرین است و متوجه می شویم که کار ما چقدر برای مردم و کشور اهمیت دارد. مسئولان بیمارستان خودشان در دل کرونا رفتند که باعث دلگرمی ما می شد. وجود روانشناسان در بیمارستان بسیار کمک کننده بود. نیروهای جهادگر در تمامی مراحل همراه ما بودند که بسیار زیبا بود. آنها در روزهای خاص برای ما خاطرات خاص ایجاد کردند. کرونا به ما درس ایثار و همدلی و کنار هم بودن داد. اگر کادر درمان ترسی هم داشتند فقط به دليل عزیزانشان بود. در کنار درمان بیماران کرونا، درمان سایر بیماران نیز برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.