محتوای خبری معاونت غذا و دارو

لیست اخبار صفحه :81
دومین روز از کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPs بر اساس رهنمودهای ایزو 22002 برگزار شد
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

دومین روز از کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPs بر اساس رهنمودهای ایزو 22002 برگزار شد

دومین روز از کارگاه آموزشی باهدف یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPs کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از دکتر محمدرضا دلنوازی رئیس پیشین اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

قدردانی معاون غذا و دارو دانشگاه از دکتر محمدرضا دلنوازی رئیس پیشین اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه از تلاش های دکتر محمدرضا دلنوازی در زمان تصدی مسئولیت رئیس اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل در این معاونت تقدیر و تشکر کرد.

اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو 22002
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

اولین کارگاه آموزشی یکسان‌سازی تکمیل چک‌لیست PRPS بر اساس رهنمودهای ایزو 22002

کارگاه آموزشی باهدف یکسان‌سازی عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی برای تکمیل PRPS کارخانه جات تولید مواد غذایی و آشامیدنی برگزار شد.

جلسه آموزشی نقش تغذیه و جایگاه داروساز در خانه فرهنگ مهستان اسلامشهر به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو

جلسه آموزشی نقش تغذیه و جایگاه داروساز در خانه فرهنگ مهستان اسلامشهر به همت واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو

جلسه آموزشی باهدف افزایش آگاهی عموم مردم در خصوص جایگاه داروساز در جامعه و نقش تغذیه و سبک زندگی سالم در خانه فرهنگ مهستان اسلامشهر تهران توسط معاونت غذا و دارو برگزار شد.