لیست اخبار صفحه :325
جلسه هماهنگی پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا با کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

همزمان با اجرای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا و لزوم مشارکت تمامی کارشناسان واحدهای فنی در اطلاع‌رسانی برنامه، در جلسه ماهیانه واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، هماهنگی‌های لازم انجام شد.

تامز رس 33: برپایی «بازارچه همدلی 3 » درمرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

بازارچه همدلی 3 با مشارکت مرکز طبی کودکان و مدیریت سازمان‌های مردم‌ نهاد خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ترویج فرهنگ نیکوکاری و فعالیت‌های انسان‌ دوستانه برگزار شد. عواید حاصل ازبازارچه همدلی صرف تامین " دارو و درمان کودکان بیمار " می شود. پیش از این نیز بازارچه همدلی 1 در ستاد مرکزی دانشگاه و بازارچه همدلی 2 در بیمارستان روزبه برگزار شده بود.

برگزاری وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه‌ها در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت واحد مهندسی پزشکی و سوپروایزران آموزش پرستاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، وبینار آموزشی کار با تجهیزات پزشکی و نحوه نگهداشت صحیح دستگاه ها در این مرکز برگزار شد.