دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشگام در پروتزهای فک و صورت
تامز آپ: معرفی گروه پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامز آپ، دکتر مهران بهرامی، متخصص و مدیر گروه بخش پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره اهمیت و گستره بخش پروتز توضیح داد و به زیرشاخههای مختلف آن، از جمله پروتزهای مگزیلوفیشیال، پروتزهای دندانی، پروتزهای ایمپلنتی، متحرک و ثابت، اشاره کرد. دکتر بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در زمینه پروتزهای فک و صورت پیشرو خواند و در مورد فلوشیپهای تخصصی در حوزههای ایمپلنت، اختلالات مفصل گیجگاهی فکی (TMD) و مگزیلوفیشیال در دانشکده توضیح داد. وی در پایان، بر اهمیت استفاده از تکنولوژی دندانپزشکی دیجیتال مانند اسکنرهای داخل دهانی در ارتقای کیفیت خدمات پروتزی در دانشکده دندانپزشکی تاکید کرد.
جلسه مجازی آموزش ثبت نام در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار
دکتر مقیمی: ما به درخشش دوباره افتخارآفرینان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار امید داریم
در جلسه مجازی آموزش و آماده سازی دانشجویان شاهد و ایثارگر برای ثبت نام در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار سال 1403، به نکات کلیدی دستورالعمل شرکت در این جشنواره اشاره شد.
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان مراکز تحقیقات
دکتر ترابی از گام بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دیده شدن در نقشه علمی جهان خبر داد
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هدف از نشست توسعه وب سایت های دانشگاه و شناسایی قطب ها، دیده شدن دانشگاه و کمک به ارتقای جایگاه علمی در سطح ملی و جهانی عنوان کرد.
تامز برند: پرش بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبهبندی جهانی شانگهای؛ پرواز پرافتخار 100 پلهای با تلاش و همدلی
دانشگاه علوم پزشکی تهران با صعود 100 پله ای و کسب رتبه 500-401، جایگاه اول دانشگاههای ایران در فهرست رتبهبندی جهانی شانگهای 2024 را به خود اختصاص داد. دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل و دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا، درباره این موفقیت توضیح دادند. دکتر آیتی از سند ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی و ایجاد سامانه برای بررسی تأثیر هر گروه آموزشی و هر عضو هیئت علمی بر رتبه دانشگاه خبر داد. دکتر اکبری ساری هم به اهمیت رتبه بندی شانگهای و انتشار و استفاده از نتایج پژوهشها در شبکههای اجتماعی و رسانهها و ارتقای رتبه دانشگاه در وبومتریک و آلتمتریک اشاره و بر اهمیت کار تیمی و جمعی در دستیابی به موفقیتهای دانشگاه تأکید و از تلاشهای استادان، دانشجویان، رئیس دانشگاه، مدیران، معاونت بینالملل و روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.
آغاز به کار درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران در حرم امامین عسکریین در سامراء
درمانگاه راه شفا به عنوان تنها درمانگاه خدمت رسانی در حرمین امامین عسکریین با حضور ۷۵ کادر درمانی فرهنگی و خدماتی از مجموعه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین آغاز به کار کرد. همچنین خادمان اباعبدالله الحسین در درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران در سامرا با برگزاری مراسم توسل به آل الله و خواندن زیارت آل یاسین عزاداری کردند.
برگزاری چهارمین جلسه کمیسیون ماده یک ارتقا دانشگاه علوم پزشکی تهران
دبیرخانه کیمسیون ماده یک ارتقا معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهارمین جلسه این کمیسیون را در سال جاری برگزار کرد.
برگزاری کلاس آموزشی توصیههای تغذیهای شیردهی در افراد با مزاجهای متفاوت بر اساس طب ایرانی
کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی توصیه تغذیهای شیردهی در افراد با مزاجهای سرد، تر، گرم و خشک بر اساس آموزههای طب ایرانی خبر داد.
برگزاری کارگاه دوروزه مدیریت پریشانی با 18 امتیاز بازآموزی در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه مدیریت پریشانی برای کارکنان این مرکز خبر داد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران در صدر رتبهبندی شانگهای ایران
دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه اول کشور در رتبهبندی شانگهای است
دانشگاه علوم پزشکی تهران با تلاشهای گسترده در حوزه پژوهش و فناوری، به جمع 500-400 دانشگاه برتر جهان در رتبهبندی شانگهای پیوست. دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه، ضمن قدردانی از همکاران، این موفقیت را حاصل تلاشهای جمعی دانست.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: چه زمانی باید برای نازایی اقدام کرد؟
در این ویدئو دکتر راضیه اکبری متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ ناباروری بیمارستان یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد مشکلات نازایی توضیحاتی را ارائه داد. وی گفت: برای افراد زیر 35 سال بدون مشکلات خاص مانند آندومتریوز، عفونتهای مکرر لگن، یا سابقه جراحی شکمی، پس از یک سال تلاش برای بارداری باید به پزشک مراجعه کنند. برای افراد بالای 35 سال یا افرادی که مشکلات خاصی دارند (مانند بیماریهای لگنی یا مشکلات همسر مثل جراحی واریکوسل)، پس از 6 ماه تلاش باید به پزشک متخصص ناباروری مراجعه کنند تا زمان طلایی برای درمان از دست نرود.