دکتر قناعتی: امید و انگیزه جوانان، کلید پیشرفت کشور در عرصه سلامت است
مراسم سالانه بزرگداشت مقام استاد گروه بیماری های داخلی

دکتر قناعتی: امید و انگیزه جوانان، کلید پیشرفت کشور در عرصه سلامت است

در دیدار اعضا گروه آموزشی داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسب روز بزرگداشت استاد دکتر حسین قناعتی گفت: امید و انگیزه جوانان، کلید پیشرفت کشور در عرصه سلامت است.

دکتر قناعتی: کنگره «علم و الهام از قرآن» فرصتی برای تبیین عظمت و حقایق قرآن در عصر جدید است
نشست هم اندیشی کنگره بین‌المللی «علم و الهام از قرآن» در علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هم اندیشی کنگره بین‌المللی علم و الهام از قرآن این کنگره را فرصتی برای تبیین عظمت و حقایق قرآن در عصر جدید دانست و بر ضرورت تبیین معجزات علمی قرآن تأکید کرد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر : فست فودها یا غذاهای سنتی ؟!

سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت هفته ملی سلامت ( 7-1 اردیبهشت 1403) و در راستای شعار هفتمین روز از این هفته با عنوان " سلامت خانواده، تغذیه سالم و ورزش همگانی"؛ در خصوص مصرف غذاهای فست فودی یا غذاهای سنتی صحبت کرد.