لیست اخبار صفحه :109
فراخوان ثبت نام نامزدهای انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور دانشجویی، به منظور مشارکت بیشتر دانشجویان و دستیاران در تصمیم گیری ها و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشجویان، انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار می کند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه های کمیته های مختلف را در برگزاری هفته جوانی جمعیت اعلام کرد

دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام هفته ملی جوانی جمعیت از 24 تا 30 اردیبهشت با شعار «نقش من در جوانی ایران» برنامه های کمیته های مختلف را در برگزاری هرچه بهتر این هفته تشریح کرد.

مدیر امور دانشجویی با ارسال پیامی از دانشجویان و دستیاران علاقه مند به فعالیت در شورای صنفی برای نامزدی و حضور در انتخابات دعوت کرد

با توجه به در پیش بودن پانزدهمین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران، مهندس فرشاد میرزایی از تمامی دانشجویان و دستیاران دعوت کرد تا در انتخابات پیش رو حضور پرشور و باشکوه داشته باشند.

تامز Q&A: علل پیشگیری و درمان سنگ کلیه
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A):

تامز Q&A: علل پیشگیری و درمان سنگ کلیه

در ویدئو پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (Tums Q&A) دکتر نادر رش احمدی متخصص اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی، درباره سوالات رایج سنگ کلیه پاسخ داد و گفت: این بیماری علل مختلفی از جمله رژیم غذایی، سن، نژاد، شغل، گرم شدن آب و هوا و... دارد. بیمارانی که لبنیات و آب کافی مصرف نمی کنند، بیشتر سنگ ساز می شوند، همچنین مصرف مایعات، سبزیجات و میوه، میزان سنگ سازی را کاهش می دهد. نکته مهم این است که همه سنگ ها باید درمان شوند، سنگ ها در سیستم ادراری، رشد می کنند و باعث عوارض بدی از جمله : نارسایی کلیه و عفونت کلیه می شوند.