لیست اخبار صفحه :53
گام های طلایی در راه ارتقاء و ساماندهی ارتباط استاد و دانشجو
چهارمین کارگاه آموزشی فرهنگی از سری کارگاه های سراسری ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی کشور

گام های طلایی در راه ارتقاء و ساماندهی ارتباط استاد و دانشجو

اساتید مشاور در چهارمین کارگاه آموزشی فرهنگی که با همکاری مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر ، بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به صورت حضوری ویژه اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری در سطح کشور برگزار شد، پیرامون مبحث ارتقاء و ساماندهی ارتباط استاد و دانشجو باهم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

برگزاری مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت ادبیات فارسی

کانون دانشجویی الفبای عشق دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و روز پاسداشت ادبیات فارسی را در سالن ابن سینا دانشگاه برگزار کرد.

تامز لایف: شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

هر ساله به منظور مشارکت بیشتر دانشجویان در تصمیم گیری ها و اطلاع از پیشنهاد و نظرات دانشجویان، شورای صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه ها تشکیل می شود. بعد از برگزاری انتخابات دانشجویان برگزیده به عنوان نمایندگان قانون دانشجویان و دستیاران مشکلات، نقدها و پیشنهادهای خود را با مسئولان دانشگاه در میان گذاشته و پیگیر مطالبات دانشجویی هستند. و همچنین تصمیم های اتخاذ شده از طریق دانشجویان به راحتی در اختیار همه دانشجویان در رشته ها و دانشکده ها خواهد شد. به این منظور انتخابات شورای صنفی دانشجویان و دستیاران در سال جاری در معاونت فرهنگی و دانشجویی توسط مدیریت امور دانشجویی برگزار و منتخبان در جلسات هم اندیشی و مشورتی با مسئولان دانشگاه شرکت می کنند.

دکتر قناعتی: با تعامل و همکاری بین بخشی می‌توان در زمینه‌های علمی گام‌های بزرگی برداشت
دیدار دکتر قناعتی با مسئولان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار با مسئولان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: با تعامل می‌توان در زمینه‌های علمی گام‌های بزرگی برداشت.