اجرای برنامه‌ی پیاده‌روی و ورزش همگانی در بوستان لاله در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای پویش سلامتی را قدم بزن در راستای اجرای برنامه خود مراقبتی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر لیلا عبائیان، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: برنامه‌ی ورزش همگانی با همکاری مسئولان ورزش صبحگاهی بوستان لاله، با توجه به اهمیت ترویج ورزش‌های همگانی به‌عنوان رکن اصلی و ارزشمند خود مراقبتی در خانواده، برگزار شد.
وی در ادامه افزود: فاطمه نظام، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 دادوش، پس از ورزش و پیاده‌روی دور میدان پارک لاله، به ورزشکاران و عموم مردم در پارک در خصوص بیماری تب دنگی، علائم و روش‌های پیشگیری، بیماری‌هاری و روش‌های خود مراقبتی از آن مطالبی را ارائه کرد.
همچنین عبائیان گفت: با کمک ورزشکاران رسانه‌های آموزشی این بیماری‌ها توزیع شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی