دومین همایش پیاده روی جامعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، دومین همایش پیاده روی ویژه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه را برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دومین همایش پیاده روی با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی از مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه (بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس) و به مقصد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه با زنگ نشاط و سلامت، اهدا جوایز و پذیرایی برگزار می‌شود.
زمان برگزاری این همایش سه شنبه 4 اردیبهشت از ساعت 8 صبح است و شرکت کنندگان پس از پیاده روی، زیر نظر مربی آمادگی جسمانی و ایروبیک به انجام حرکات ورزشی و نرمش صبحگاهی خواهند پرداخت.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 42910312  تماس و یا به کانال ورزش دانشگاه به نشانی tumssport@ مراجعه کنند.
برای دریافت پوستر همایش،اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی