نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه تشکیل شد

دکتر کریمی: فداکاری کادر سلامت سبب افزایش آرامش نسبی در بیمارستان‌ها و دانشگاه شده است

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، وضع واکسن‌های وارداتی و داخلی همچنین شرایط بیمارستان‌ها در مواجه با موج چهارم کووید 19 بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر اکبر فتوحی استاد اپیدمیولوژی و عضو هیئت‌رئیسه دانشگاه، مطالعات علمی در زمینه اثربخشی واکسن‌های خارجی را موردبررسی قرار داد و گفت: تولید واکسن کووید 19 بزرگ‌ترین اتفاق علمی در سال 2020 است و همه واکسن‌ها در جلوگیری از مرگ و بستری ناشی از کووید 19 کارایی دارند.

تشریح وضع بیمارستان‎‌ها در رسیدگی به بیماران

سپس دکتر فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، وضع بیمارستان‌ها را ازنظر مراجعه کلی بیماران سرپایی و بستری کووید، بستری‌های جدید کووید در بخش‌های عادی و ویژه و نسبت فوت بیماران  مبتلابه کووید به‌کل بستری و مراجعه به بیمارستان‌ها را به‌طور جداگانه در هریک از موج‌های اول تا چهارم بررسی کرد.

آرامش نسبی دانشگاه حاصل زحمات و تجربه کادر درمان

در ادامه دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، بابیان اینکه در این 15 ماهی که از شیوع کووید 19 می‌گذرد حوزه‌های بهداشت و درمان دانشگاه زحمات بسیاری متقبل شدند و تجربه ارزشمندی کسب کرده‌اند افزود: فضای روحی حاکم بر دانشگاه و جامعه را در اسفند 98 که در همین سالن، برای مدیریت همه‌گیری ویروس برنامه‌ریزی می‌کردیم؛ به یادآورید و آن را با امروز که در پیک چهارم هستیم مقایسه کنید. در این دوره باوجوداینکه حجم کاری بیمارستان‌ها روند افزایشی داشته و کرونا آسیب روحی به کادر درمان زده، اما صبر و تحمل همکاران  بیشتر شده و این گذشت و فداکاری سبب افزایش آرامش نسبی در بیمارستان‌ها و دانشگاه شده است.
رئیس دانشگاه آرامش نسبی حاکم در بیمارستان‌ها و دانشگاه را حاصل زحمات بسیار و تجربه انباشته‌شده همکاران بیان کرد و گفت: در این مدت بیمارستانی مانند امام خمینی 50 درصد از ظرفیت خود را ظرف مدت دو هفته جابه‌جا کرد و به بیماران کوویدی اختصاص داد و بیمارستان‌های دیگر نیز بدون اینکه ستاد با آنان دستوری برخورد کند از حداکثر ظرفیت خود برای خدمت به مردم استفاده کردند.   

بیمارستان ها با گشاده دستی ظرفیت خود را اختیار مردم بگذارند

دکتر کریمی بابیان اینکه یادمان باشد بیمارستان‌های دانشگاه در شرایطی به بیماران کووید خدمت می‌کنند که تخت‌های دیگر آنان در اختیار بیماران غیرکوویدی است افزود: همه بیمارستان‌های دانشگاه با حداکثر ظرفیت خود به مردم خدمت می‌کنند. امیدوارم همان‌گونه که دانشگاه در این 14 ماه گذشته با سربلندی و گشاده‌دستی تمامی ظرفیت خود را در اختیار مردم گذاشت؛ باقی‌مانده این راه نیز که نمی‌دانیم چه مدت است با همین روند پیش برود.

عملکرد خوب بیمارستان امام خمینی و بار مراجعه بسیار بیماران

رئیس دانشگاه عملکرد بیمارستان امام خمینی را شاخصی در میان بیمارستان‌های کشور دانست و گفت: با توجه به شهرت و عملکرد خوبی که این بیمارستان در کووید 19 داشته؛ طبیعی است بار مراجعه آن نیز بیشتر شود و این بر عهده معاونت‌های مربوطه  است که نسبت به توزیع مناسب بیماران در بیمارستان‌های مختلف تلاش کنند.

با اطمینان واکسن تزریق کنید

دکتر کریمی در خصوص اهمیت تزریق واکسن به کادر درمان گفت: مدیریت روابط عمومی دانشگاه، با  اساتیدی که نگاه علمی و مستدل به واکسن دارند مصاحبه کند تا کادر درمان و جامعه دانشگاهی با اطمینان خاطر واکسن دریافت کنند و با ایمنی بیشتر به بیماران خدمت کنند.

دانشگاه های علوم پزشکی، همراه مردم در شرایط سخت

رئیس دانشگاه بابیان اینکه دانشگاه دور از جامعه نیست بلکه در میان جامعه است افزود: در مدت همه‌گیری کووید 19 و در اوج شرایط سخت، دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برای نجات جان مردم تلاش می‌کنند. درحالی‌که پرستار ما را قبل از رسیدن به بیمارستان از ترس کووید از ماشین پیاده می‌کنند، پرستار دیگری در شرایط باردار برای مراقبت از بیماران جان خود را از دست می‌دهد. همه این فداکاری‌ها نشان می‌دهد که قشر کلی درمان دانشگاه‌ها درحال کار و تلاش هستند.

تاکید بر تأسی اساتید جوان از روش و منش اساتید پیشکسوت

دکتر کریمی در پایان سخنان خود، بر  حفظ و ارتقای روحیه بانشاط و پر امید در فضای آموزشی تأکید کرد و گفت: به اساتید جوان  توصیه می‌کنم روش و منش اساتید برجسته و پیشکسوت دانشگاه را ادامه دهند.

سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *