ایثارگرانی که در شهریورماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران زندگی بخشیدند

شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهریورماه میزبان 23 جانبخش زندگی بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،شبکه فراهم آوری ارگان و نسوج پیوندی، در شهریور ماه سال جاری بیمارستان سینا میزبان7 جانبخش و بیمارستان امام خمینی میزبان 15 جانبخش زندگی بود که با اهدای اعضای خود نجات بخش جان بیماران نیازمند عضو پیوندی بودند.

هر فرد مرگ مغزی می‌تواند با اهدای ارگان‌های حیاتی خود جان ۱ تا ۸ نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای بافت و نسوج خود ۱ تا ۵۳ نفر را از معلولیت رهایی بخشد.

• حمزه شیرفروش اقدم، جان آفرین 59 ساله، ششم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • هارون افغان، جان آفرین 5 ساله، ششم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • بهداد علی پرست تکمه داش، جان آفرین 18 ساله، هفتم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مظاهر مهری، جان آفرین 62 ساله، هفدهم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • حامد عسگری، جان آفرین 48 ساله، بیست و هشتم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • نگار بیگدلی، جان آفرین 8 ساله، ششم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مهرداد شعبان ، جان آفرین 51ساله، سی و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مجید خردمند، جان آفرین 35 ساله، چهارم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • امیرحسین اسماعیلی، جان آفرین 20 ساله، پنجم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  •  مهیار موسی پسندی، جان آفرین 31 ساله، ششم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • عرفان حبیبی شیخ احمد، جان آفرین 22 ساله، نهم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • بختیار یوسفی، جان آفرین 63ساله، پانزدهم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مرتضی محمدزاده ثانی، جان آفرین 60 ساله، هفدهم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • پوران زمانی، جان آفرین 55 ساله، بیست و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • غلام اسلامی قادیکلایی، جان آفرین 50 ساله، بیست و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • امیرحسین جوهری، جان آفرین 24 ساله، بیست و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • امیررضا گودرزی، جان آفرین 10 ساله، بیست و سوم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • مهدی حصارکی، جان آفرین 58 ساله، بیست و چهارم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • غلامرضا نصیری، جان آفرین 59 ساله، بیست و هشتم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • هوشنگ قنبری، جان آفرین 60 ساله، بیست و نهم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  •  سلیمان یوسفی زاده فرد، جان آفرین 35 ساله، سی و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
  • فرزاد پیرزاده مجندهی، جان آفرین 20 ساله، سی و یکم شهریورماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.
مریم پورحسین

مریم پورحسین