برگزاری اولین جلسه آموزشی با عنوان مضرات و عوارض استفاده از کالاهای سلامت محور قاچاق در شهرستان اسلامشهر

واحد غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با مشارکت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس اقدام به برگزاری اولین جلسه آموزشی باهدف آشنایی گروه هدف دانش آموزان و والدین ایشان با کالاهای سلات محور کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان  اسلامشهر، این جلسه باهدف آشنایی والدین دانش آموزان پایه اول مدرسه دخترانه فاطمیه واقع در شهرک مطهری چهاردانگه با موضوع " مضرات و عوارض استفاده از کالاهای سلامت محور قاچاق و فواید استفاده از اقلام سلامت‌محور دارای برچسب اصالت کالا و مجاز " چهارشنبه ۶ آذر ۹۸  برگزار شد مهندس کامران خزایی، کارشناس واحد غذا و داروی شبکه برگزار شد.
 خزایی دراین‌ارتباط گفت: در حال حاضر کلیه محصولات سلامت‌محور بایستی دارای برچسب اصالت یا برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت باشند و هیچ‌گونه برچسب دیگری مورد تأیید نمی‌باشد.
برچسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت دارای بخش‌های شامل شناسهٔ تجاری فرآورده (GTIN)، شناسهٔ ردیابی، رهگیری (UID)، شمارهٔ سری ساخت (Lot/Batch Number)، تاریخ انقضا (Exp Date) و شناسهٔ اصالت می‌باشد.
وی در پایان افزود: لازم به ذکراست این جلسات آموزشی در هفته‌های آتی در مدارس منتخب سطح شهرستان با همکاری و مشارکت کارشناسان خوراکی و آشامیدنی واحد غذا و داروی این شبکه برگزار خواهد شد.

خبر: زینب ایمانی

زینب  ایمانی