برگزاری اولین جلسه هم اندیشی کمیته فنی مسابقات مدیریت تربیت بدنی در راستای برگزاری جشنواره ورزشی

مدیریت تربیت بدنی نخستین جلسه هم اندیشی با هدف برنامه ریزی و برگزاری جشنواره ورزشی ویژه کارکنان، بازنشستگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، نخستین جلسه هم اندیشی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای برگزاری جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی ویژه کارکنان، بازنشستگان و اعضای هیئت علمی یکشنبه 14 مرداد 1403 در سالن شورای این مدیریت برگزار شد.
در این جلسه که با شرکت کارشناسان تربیت بدنی همراه بود پیرامون نحوه برگزاری مسابقات، زمان برگزاری، تعیین مکان مسابقات هر رشته ورزشی به تفکیک بحث و تبادل نظر شد.
توضیح اینکه، در خصوص برگزاری رشته های ورزشی در دو بخش قهرمانی (فوتسال، والیبال، بدمینتون، شنا و تنیس روی میز) و همگانی (طناب کشی، فوتبال روی میز، دارت، داژبال و آمادگی جسمانی) در جلسات آتی تصمیم گیری خواهد شد.
همچنین جلسه ای با رابطان ورزشی واحدهای دانشگاه به منظور هماهنگی هرچه بیشتر برای افزایش کیفیت و کمیت مسابقات برگزار می شود.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی