برگزاری زنگ نشاط و سلامت به مناسبت هفته خوابگاه ها

مدیریت تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی زنگ نشاط و سلامت ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با هدف افزایش شور و نشاط در بین دانشجویان و به مناسبت هفته خوابگاه ها، زنگ نشاط و سلامت در محوطه مجتمع کوی علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
این مراسم به همت مدیریت تربیت بدنی در روز شنبه 23 اردیبهشت ماه از ساعت 17 تا 18 برای دانشجویان دختر و یکشنبه 24 اردیبهشت ماه از ساعت 17 تا 18 برای دانشجویان پسر برگزار می شود.
اداره گسترش ورزش های همگانی به مناسبت هفته گرامیداشت خوابگاه ها، مسابقات متنوع ورزشی (طناب زنی، طناب کشی و فوتبال رومیزی) به همراه اهدای جوایز برای افراد برتر و پذیرایی در نظر گرفته است.

کامران محمدیان

کامران محمدیان