ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

برگزاری نشست هماهنگی مسئولان واحد های ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با اعلام زمان اعزام اولین گروه خادمان موکب های درمانی و درمانگاه راه شفا، نشست هماهنگی مسئولان واحد های ستاد اربعین دانشگاه برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین، نشست هماهنگی مسئولین واحد های ستاد اربعین با حضور دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دوشنبه 22 مرداد 1403 در سالن جلسات معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دکتر پروین مجدی نسب مدیر اجرایی ستاد اربعین گزارشی از سفر خود به عراق ارائه داد و افزود: با استعانت از خدای متعال و امداد اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، شرایط و امکانات در شهرهای سامرا و کربلای معلی برای اعزام کاروان درمانی راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران مهیا شده است.
در ادامه این نشست ضمن اعلام زمان اعزام نخستین گروه از خادمان موکب های درمانی و درمانگاه راه شفا کربلای معلی و شهر سامرا، آخرین اقدامات انجام شده توسط اعضا مطرح شد.
تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز، برنامه های فرهنگی کاروان های اربعین، گزارش اقدامات پشتیبانی و فنی و ارائه گزارش آماری دبیرخانه ستاد از فرآیند ثبت نام داوطلبان از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

توضیح اینکه، نخستین گروه خادمان کاروان درمانی راه شفا، عصر روز جمعه مورخ 26 مرداد 1403 از فرودگاه مهرآباد به مقصد شهرهای سامرا و کربلای معلی اعزام خواهند شد. خادمان محترم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال های اطلاع رسانی رسمی ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران به شناسه tums_raheshefa مراجعه کنند.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری