• تاریخ انتشار : 1403/07/16 - 12:50

برگزاری کلاس آموزشی به مناسبت بازگشایی مدارس در آموزش‌وپرورش منطقه 10

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی به مناسبت بازگشایی مدارس در مدرسه پسرانه متوسطه دوره اول گل نراقی، خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: این واحد با همکاری آموزش‌وپرورش منطقه 10، در راستای ارتقاء سطح آگاهی و سلامت دانش آموزان، این کلاس‌های آموزشی را به مناسبت بازگشایی مدارس، برگزار کرد.
وی در ادامه افزود: منصوره میرزا زاده، مراقب سلامت پایگاه شماره 4 مرکز 21 در خصوص پدیکلوز و راههای پیشگیری از آن و رعایت دقیق اصول بهداشت فردی برای جلوگیری از آلودگی به شپش سر، برای 105 تن از دانش آموزان و کارکنان مدرسه، مطالبی را بیان کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی