تمدید اولین دوره فراخوان حمایت از طرح های پیشران فناوری در حوزه های پزشکی در سال 1403

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل افزایش درخواست متقاضیان، اولین دوره فراخوان‌ حمایت از طرح های پیشران در سال 1403 را تا تاریخ 10 تیر ماه تمدید کرده است

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، پیرو برگزاری اولین دوره فراخوان‌ حمایت از طرح های پیشران در سال 1403، به دلیل افزایش درخواست متقاضیان، این فراخوان تا تاریخ 10 تیر ماه تمدید می گردد.

از تمامی اعضای هیئت علمی که در حوزه های فراخوان صاحب تجربه و تخصص هستند، دعوت می شود برای بهره مندی از حمایت های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در حوزه های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، دارو، هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات، علوم اعصاب، تجهیزات پزشکی، زیست فناوری، نانو فناوری و علوم شناختی نسبت به ارسال طرح در سامانه پژوهشیار به نشانی https://research.tums.ac.ir اقدام کنند.
مجریان و محققان محترم، قبل از ارسال پیشنهاد طرح راهنمای ارسال طرح را مطالعه فرمائید.

برای دریافت پوستر فراخوان اینجا مراجعه کنید. در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره 02188392549 سرکار خانم اصغری تماس بگیرید.

سمیرا  اصغری

سمیرا اصغری