ضوابط و مقررات تعیین دانش آموخته برگزیده هشتمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

آیین نامه ای به منظور ارج نهادن، تجلیل و تقدیر از دانش آموخته برگزیده در دانشگاه علوم پزشکی تهران، تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر ارتباط با دانش آموختگان،این دفتر به منظور اجرای سیاست های تشویقی و فراهم کردن زمینه مناسب برای شکوفایی استعدادها و بروز خلاقیت ها و ابتکارات علمی و پژوهشی دانشجویان، سالیانه اقدام به انتخاب دانش آموخته برگزیده در هر یک از جشن های یکپارچه دانش آموختگان می کند و انتخاب دانش آموختگان برگزیده و تجلیل از آن ها را الگوسازی فرهنگی و رفتاری برای دانشجویان دیگر می داند.
این دستورالعمل در سه بخش فعالیت های آموزشی، کسب بالاترین معدل، ارایه مقاله در مجلات(برای هرعنوان جداگانه محاسبه شود)،
پژوهشی، تالیف و ترجمه کتاب(برای هرعنوان جداگانه محاسبه شود)، اختراع و نوآوری(گواهی ثبت اختراعات)،  مشارکت در سمینارهای علمی (برای هرعنوان جداگانه محاسبه شود) و برگزیده جشنواره و یا المپیادهای علمی (گواهی)و فرهنگی، مشارکت در فعالیت های دانشجویی، همکاری با دفتر ارتباط با دانش آموختگان و مشارکت در فعالیت های قرآنی تنظیم شده است.
این مصوبه در جلسه 26 دی ماه 1396 دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه به تصویب رسید.

فریبا  مقدم

فریبا مقدم