مسابقه عکاسی به مناسبت عید غدیر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

مدیریت امور فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت عید غدیر، مسابقه بهترین عکس استوری را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این مسابقه عکاسی به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و به مناسبت عید مبارک غدیر و برای عموم دانشگاهیان برگزار می شود.
علاقه مندان به شرکت در این رقابت هنری حداکثر تا 20 ساعت پس از قرار دادن استوری و تا 18 تیر 1402 فرصت دارند تا اسکرین شات استوری خود را به اینجا در بخش رویداد گزینه مسابقه عکاسی عید غدیر را انتخاب و ارسال کنند.
عکس های ارسالی در یکی از موضوعات: هدایای روز غدیر، اطعام روز غدیر، خانواده در عید غدیر و موضوع آزاد (آنچه که در عید غدیر به نظرتان زیبا آمد) باشد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02188984165 مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی تماس بگیرید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی