لیست اخبار صفحه :369
خرید محصولات شرکت فیروز با تخفیف ویژه برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران

به‌منظور توسعه خدمات رفاهی و در راستای «سیاست‌های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، طبق توافق به‌عمل‌آمده با شرکت فیروز امکان خرید از وب‌سایت شرکت مذکور جهت خرید اینترنتی کلیه محصولات بهداشتی و مراقبت پوست، شوینده، ضدعفونی‌کننده، سیسمونی و... با 20 درصد تخفیف برای هر خرید فراهم شده است.

برگزاری کارگاه روانشناختی با موضوع «فرزند پروری نوین» ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت، چهارمین و آخرین کارگاه روانشناختی با موضوع «فرزند پروری نوین» را همراه با امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

اعلام عناوین روز شمار هفته سلامت بانوان

عناوین روز شمار هفته سلامت بانوان ایران با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌سازی گروه‌های مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان و با رویکرد حمایت از نقش مادری زنان، اعلام شد.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی شهادت خانواده دکتر ایاد شقورا در غزه

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پیامی شهادت فرزندان، مادر و تعدادی از دیگر اعضای خانواده دکتر ایاد شقورا، دانش آموخته فلسطینی دوره PhD رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر یکی از بیمارستان های غزه را در پی حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس تسلیت گفت.

نشست رئیس دانشکده توانبخشی با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون بهداشت دانشگاه ضمن قدردانی از ارائه خدمات دانشکده توانبخشی، گروه‌های فنی معاونت بهداشت، مرکز بهداشت جنوب و همکاران مرکز خدمات جامع سلامت میثم، ادغام خدمات توانبخشی در PHC را تجربه‌ای موفق در آموزش، غربالگری دانست.

موزه ملی تاریخ پزشکی میزبان نشست مشترک مدیران معاونت توسعه با مدیران بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران

در نشست مشترک مدیران معاونت توسعه با مدیران بیمارستان ها که در موزه ملی تاریخ پزشکی برگزار شد، پیشنهادها، چالش ها و دغدغه های مدیران، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.