تامز لرن 17: نشست های هماهنگی برگزاری تامزتاک کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی

پیش از برگزاری برنامه تامزتاک هوش مصنوعی، نشست های هماهنگی برگزار شد تا مقدمات این امر مهم فراهم شود. در برنامه تامز لرن دو مسئول عضو این نشست ها درباره اقدامات انجام شده توضیح دادند. دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات توسعه و آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از بحث های روز که همه دانشگاه های معتبر جهان و کشور به آن اقبال ویژه ای دارند، بحث های هوش مصنوعی است. دکتر علی علیزاده عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف و به ویژه در حوزه سلامت، تقریبا همه رشته ها و تخصص های دانشگاه، در فعالیت ها و تحقیقاتشان درحال پیگیری هوش مصنوعی هستند.

مجید بابایی

مجید بابایی