• تاریخ انتشار : 1403/07/16 - 08:30

ارزیابی و معاینات نوجوانان غیر دانش‌آموز در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از آموزش بهداشت فردی، ارزیابی، معاینات و غربالگری پدیکولوز در منطقه 10 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: به مناسبت هفته کودک و همکاری سارا نوروزی، سرپرست مرکز پرتو مجتمع غنی پور، راحله ایمنی و پرستو فرجی مراقبان سلامت پایگاه‌های شماره 3 و 4 مرکز 14 معصوم و بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، کلاس‌های آموزشی بهداشت فردی را برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: معاینات و غربالگری پدیکولوز، ثبت در سامانه سیب و استخراج اختلالات برای 60 تن از نوجوانان غیر دانش‌آموز انجام شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی