• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 14:23

نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با ادمین وب سایت های مراکز تحقیقاتی

دانشگاه علوم پزشکی تهران: گام بلند به سوی آینده‌ای روشن با سینارسانه

در نشست اخیر سینا رسانه، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تاکید بر اهمیت حضور فعال در عرصه رسانه‌ای، نوید آینده‌ای درخشان را برای دانشگاه داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست یکشنبه 8 مهر 1403 با مدیران وب سایت مراکز تحقیقاتی، با اشاره به رویکرد نوین دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم، بر لزوم ارتباط مؤثر با جامعه و نهادهای مختلف تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی پیشرفته جهان، از اهمیت برقراری این ارتباط آگاه هستند، دانشگاه علوم پزشکی تهران را نیز به عنوان نهادی پویا و پاسخگو معرفی کرد که در حل چالش‌های جامعه نقش محوری ایفا می‌کند.

فضای مجازی؛ کلید طلایی موفقیت

به گفته مدیر روابط عمومی، فضای مجازی یکی از مهم‌ترین ابزارها برای تحقق این هدف است. با انتشار محتوای باکیفیت و به‌روز در وب‌سایت، می‌توانیم اعتماد مخاطبان را جلب کرده و دانشگاه را به عنوان مرجعی معتبر در حوزه سلامت معرفی کنیم. این محتوا نه تنها به عنوان منبعی غنی برای تغذیه شبکه‌های اجتماعی عمل می‌کند، بلکه می‌تواند به عنوان پلی برای ارتباط با مراکز علمی پیشرفته جهان و مشارکت در پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی باشد.

توسعه وب‌سایت؛ زیرساختی برای جهش در حوزه تحقیقات

دکتر ترابی با تأکید بر نقش توسعه وب‌سایت‌ها به عنوان زیرساختی برای جهش در حوزه تحقیقات، به فرصت‌های بی‌نظیر پیش روی دانشگاه اشاره و با اطمینان خاطر بیان کرد: با تخصیص منابع کافی و ایجاد تیم‌های متخصص در زمینه تولید محتوا و مدیریت وب‌سایت، می‌توان به نتایج چشمگیری دست یافت.

وی در پایان گفت: با استفاده از این ابزارها، دانشگاه می‌تواند به عنوان یک بازیگر فعال رسانه ای در عرصه علمی و پژوهشی، به شهرت و اعتبار بیشتری دست یابد و در حل چالش‌های جامعه نقش مؤثری ایفا کند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مریم اذانی