لیست اخبار صفحه :442
سمینار یک روزه حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان و پیوند سلولهای بنیادی خونساز در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز تحقیقات سرطان های سلول های خونساز پژوهشکده انکولوژی ، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران سمینار یک روزه حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان و پیوند سلولهای بنیادی را 6 مهر 1402 در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سالن دارلفنون برگزار خواهد کرد.

تامز جی سی 7 (مراقبت سلامت): معرفی کلینیک های دندانپزشکی تجمیعی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر دو کلینیک دندان پزشکی تجمیعی در سطح شهرستان دارد. این دو کلینیک در مجموع دارای یازده یونیت دندانپزشکی، دکتر دندانپزشک و دستیار دندانپزشک که در دو شیفت فعالیت می کنند. خدماتی که در این کلینیک ها ارائه می شود شامل درمان ریشه، عصب کشی، ترمیم، کشیدن، پروتزهای متحرک و ثابت، روکش، جراحی دندان عقل و... با تعرفه دولتی است.

ثبت نام جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد به مناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان، اعضای هیئت علمی و بازنشستگان، یک دوره مسابقات ورزشی به تفکیک، ویژه کارکنان آقا و خانم دانشگاه برگزار کند.

برگزاری برنامه شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران این هفته در شهرستان اسلامشهر

سومین هفته از اجرای شنبه‌های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور رئیس بیمارستان ضیائیان و معاون اداری –مالی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرک انبیاء شهرستان اسلامشهر برگزار شد.