ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی

اطلاعیه شماره شش ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

ستاد اربعین حسینی در اطلاعیه ششم خود از تمدید فرصت ثبت نام کاروان زیارتی اساتید و کارکنان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاد اربعین حسینی، اطلاعیه شماره شش این ستاد با محوریت تمدید مهلت ثبت نام سفر زیارتی ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌رساند، پس از پیگیری های صورت گرفته توسط ستاد اربعین دانشگاه، مهلت ثبت نام کاروان زیارتی اربعین حسینی ویژه اساتید و کارکنان گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی تهران تمدید شد. بر این اساس علاقه مندان و عاشقان زیارت حضرت اباعبدلله الحسین (ع)، تا روز پنجشنبه 18 مرداد 1403 فرصت دارند از طریق لینک https://formafzar.com/form/m65xj  ثبت نام اولیه خود را انجام داده و با حضور در محل ستاد اربعین دانشگاه به نشانی خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پاریزی، ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی، طبقه دوم ضمن تحویل مدارک، ثبت نام خود را نهایی کنند.
همکاران گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 88984165 و 09196514703 تماس برقرار کنند.
محمد معین افشاری

محمد معین افشاری