برگزاری اولین نشست کمیته تخصصی داوری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

اولین نشست کمیته تخصصی داوری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به منظور بررسی نتایج داوری های صورت گرفته مربوط به فرایندهای ارسالی به دبیرخانه جشنواره در حیطه های شش گانه جشنواره برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، اولین نشست کمیته تخصصی داوری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با حضور دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه و دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مسئولین حیطه‌های جشنواره شهید مطهری دانشگاهی سه شنبه مورخ ۲۸ آذرماه سالجاری در سالن شورای مرکز برگزار شد.
این نشست به منظور بررسی نتایج داوری‌های صورت گرفته مربوط به فرایندهای ارسالی به دبیرخانه جشنواره در حیطه‌های شش گانه جشنواره برگزار شد. پیش از برگزاری نشست کمیته تخصصی، هر یک از فرایندهای ارسالی به دبیرخانه توسط ۵ نفر از متخصصان به صورت فردی و مستقل داوری شد و سپس در جلسه کارگروه ویژه هر یک از حوزه‌های شش گانه نیز نتایج توسط داوران و مسیول هر حیطه تخصصی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
توضیح اینکه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزشی علوم پزشکی همزمان با هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه آموزشی از تاریخ ۱۲ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با همکاری علمی مراکز مطالعات دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۱ در مرکز بین المللی همایش‌های رازی برگزار خواهد شد.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی