• تاریخ انتشار : 1397/05/25 - 07:46

تقدیر از جمعی از فعالان قرآنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

دکتر رئیس کرمی به تدابیر اتخاذ شده برای گسترش فعالیت های قرآن محور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) اشاره کرد و تقویت حضور و مشارکت فعالان این مرکز در کنار کانون قرآن و عترت، در بهره گیری از فرهنگ و مفاهیم قرآنی در راستای بهبود عملکرد و ارتباطات مجموعه را خواستار شد.

گالری عکس
مراسم تقدیر از جمعی از فعالان قرآنی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)که در مسابقات دانشگاهی قرآن و عترت سال 97 برگزیده شده بودند با حضور دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر قادری سرپرست روابط عمومی، رضازاده عضو شورای فرهنگی و مدعوین دوشنبه 22 مرداد 97 برگزار شد.
در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن، دکتر رئیس کرمی ضمن تبریک حلول ماه ذی الحجه و اعیاد این ماه، به تدابیر اتخاذ شده برای گسترش فعالیت های قرآن محور در این مرکز اشاره کرد و خواستار تقویت حضور و مشارکت فعالان این مرکز در کنار کانون قرآن و عترت، در بهره گیری از فرهنگ و مفاهیم قرآنی در راستای بهبود عملکرد و ارتباطات مجموعه شد.
در ادامه دکتر قادری، مدير روابط عمومي مجتمع در سخنان کوتاهی به برگزیدگان مجتمع در مسابقات دانشگاهی قرآن و عترت تبریک گفت.
در انتها از منتخبین با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شد.
اسامی تقدیر شدگان به شرح زیر است.
منتخبین مسابقه تفسیر سوره فرقان ویژه ماه مبارک رمضان مرکز فرهنگی قرآن و عترت:
سمیه نوع جو
مصطفی قاسمی
کیمیا امیری نژاد
سوسن یاوری|
مریم غفاری

منتخبین سطح دانشگاهی مسابقات آوایی و کتبی مرکز فرهنگی قرآن و عترت:
دکتر زهرا خزاعی پور
مهندس محمدابراهیم مقدم