دکتر امید امینیان: عمده‌ مباحث آیین‌نامه‌ خدمات سلامت شغلی در کشور در گروه طب کار دانشگاه علوم پزشکی تهران تدوین‌شده است

مدیر گروه طب کار دانشکده پزشکی در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: گروه طب کار دانشگاه علوم پزشکی تهران، قدیمی‌ترین گروه طب کار کشور است. رشته‌ طب کار، تلفیقی از علوم پایه و بالینی است. گروه طب کار یکی از بالاترین ارتباطات کلینیکال و علمی را با سایر گروه‌های دانشگاه ازنظر ارجاع بیمار و دریافت خدمات سایر گروه‌ها دارد. بالاترین ارزش‌افزوده‌ هر سیستمی، نیروی انسانی کارآمد آن سیستم است. هر چه استقلال گروه بیشتر شود باعث افزایش انگیزه افراد در گروه می‌شود. فضای مجازی به ما این امکان را داده است که بتوانیم نظارت و آموزش بیشتر را با صرف هزینه و زمان کمتری انجام دهیم.

مجید بابایی

مجید بابایی