به همت معاونت غذا و دارو تهران:
توزیع بستههای صبحانه سالم در مدرسه حضرت زینب به مناسب هفته جهانی غذا
بستههای صبحانه سالم در مدرسه متوسطه حضرت زینب(س) به مناسبت روز جهانی غذا و تبیین اهداف سلامتمحور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم توزیع شد.
برپایی کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP در معاونت غذا و دارو دانشگاه
کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP، برای آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
برپایی کلاس آموزشی با عنوان «قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه
کلاس آموزشی با عنوان 'قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی'، جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
به همت معاونت غذا و دارو تهران:
برگزاری جلسه سلامت و ایمنی کالاهای سلامتمحور در اتاق اصناف تهران
با همکاری معاونت غذا و دارو تهران باهدف آگاهسازی در مورد برچسب نشانگر رنگی تغذیهای، شناسه و برچسبهای رهگیری کنترل اصالت، جلسه ای برگزار شد.
در مترو چهارراه ولیعصر
معاونت غذا و دارو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا غرفه آموزشی برپا کرد
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و به مناسبت هفته جهانی غذا، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیهای و نشان ایمنی و سلامت در مترو چهارراه ولیعصر برپا شد.
در همایش روز جهانی غذا:
استقرار غرفه کمپین اصالت قطب 10آمایش کشوری
استقرار غرفه کمپین اصالت قطب 10آمایش کشوری جهت آشنایی و تبلیغ برچسب کنترل اصالت کالا در همایش روز جهانی غذا سازمان غذا و دارو برپا شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته جهانی غذا را تبریک گفت
دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، در آستانه 24 مهر، آغاز هفته جهانی غذا، ضمن تبريک به متولیان و دست اندرکاران تولید غذای سالم، بر اهمیت برچسب کنترل اصالت کالا، نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) و ایمنی مواد غذایی تاکید کرد.
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران:
برپایی کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی`
کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.
بیست و سومین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در معاونت غذا و دارو
جلسهای باهدف بررسی صدور پروانه ساخت، صدور پروانه مسئول فنی و ابطال پروانه ساخت، بررسی نقشه و اتخاذ تصمیم در مورد آنها برگزار شد.
تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران
برنامههای هفته جهانی غذا با شعار " تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" در معاونت غذا و دارو تهران با محوریت ملی "تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" اعلام شد.