محتوای خبری معاونت غذا و دارو

لیست اخبار صفحه :142
برپایی کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP  و پیش نیازهای آن GMP و GHP در معاونت غذا و دارو دانشگاه

برپایی کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP در معاونت غذا و دارو دانشگاه

کلاس آموزشی با عنوان آموزش سیستم HACCP و پیش نیازهای آن GMP و GHP، برای آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

برپایی کلاس آموزشی با عنوان «قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

برپایی کلاس آموزشی با عنوان «قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی» به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه

کلاس آموزشی با عنوان 'قوانین مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی'، جهت آموزش به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

معاونت غذا و دارو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا غرفه آموزشی برپا کرد
در مترو چهارراه ولیعصر

معاونت غذا و دارو تهران به مناسبت هفته جهانی غذا غرفه آموزشی برپا کرد

به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران و به مناسبت هفته جهانی غذا، غرفه آموزشی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای و نشان ایمنی و سلامت در مترو چهارراه ولیعصر برپا شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته جهانی غذا را تبریک گفت

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران هفته جهانی غذا را تبریک گفت

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه، در آستانه 24 مهر، آغاز هفته جهانی غذا، ضمن تبريک به متولیان و دست اندرکاران تولید غذای سالم، بر اهمیت برچسب کنترل اصالت کالا، نشانگر رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما) و ایمنی مواد غذایی تاکید کرد.

برپایی کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی`
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران:

برپایی کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی`

کلاس آموزشی با عنوان اصول برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی و نشانگرهای رنگی، براي آموزش به مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهران در معاونت غذا و دارو تهران برگزار شد.

تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

تشریح برنامه های هفته جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران

برنامه‌های هفته جهانی غذا با شعار " تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" در معاونت غذا و دارو تهران با محوریت ملی "تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" اعلام شد.